Aanpassing verzendkosten

Aanpassing verzendkosten per 1 augustus 2020

Mede door u, als klant, hebben wij de afgelopen 2 jaar geen enkele prijsaanpassing gedaan op onze producten en verzendkosten.

Wij hebben ondanks tussentijdse forse prijsstijgingen i.v.m. de onzekerheden over de Brexit (koers pond/euro) en stijgende kosten van ruw materiaal en vervoerskosten, er tussentijds voor gekozen om u als klant te laten meeprofiteren van onze groei, en de stijging in vraag naar onze producten.

Tot nu toe hebben wij een prijsaanpassing op onze verzendkosten weten te voorkomen, maar vanaf 1 augustus aanstaande zijn wij genoodzaakt in ieder geval onze verzendkosten aan te passen. Hierdoor zijn wij in staat de verzendservice te kunnen blijven bieden die men van ons gewend is.

Kosten wegvervoer

Ieder jaar vindt de berekening van de kostenstijging van het wegvervoer plaats. De kostenstijging is met name gebaseerd op toenemende brandstof-, loon-, algemene bedrijfskosten en een toenemende vraag van de markt. Ook heeft het verduurzamen van de sector invloed op de kostenstijging. Daar wordt momenteel steeds meer aandacht voor gevraagd én aan besteed. Op basis van de stijging in kosten stellen vervoerders hun tarieven vast voor een nieuwe jaar. 

Bezorging van pakketten

De online bestedingen groeien nog steeds, waardoor meer pakketten moeten worden bezorgd. Daarnaast wordt continu geïnvesteerd om, ondanks de fors groeiende markt, de kwaliteit van de bezorging van alle pakketten te kunnen waarborgen. Dat zorgt voor een stijging in de tarieven.

Bezorging van brievenbuspakjes (alleen binnen Nederland)

Jaarlijks krimpen de postvolumes gemiddeld met 10 tot 12%. De verwachting is dat die de komende jaren blijven dalen. Om meerdere dagen per week ook uw brievenbuspakje te kunnen blijven leveren, is een verhoging in tarief van een brievenbuspakje nodig.


Vanaf 1 augustus 2020:

Orders vanaf € 200,- excl. btw worden GRATIS verzonden binnen Nederland tot 30 kg. (excl. waddeneilanden)
Voor orders onder € 200,- binnen Nederland worden automatisch de volgende verzendkosten berekend:

Nederland:
brievenbuspakketje € 4,00 ex.btw.
pakket ​tot 10 kg € 6,75 ex. btw
pakket tot 30 kg € 8,75 ex. btw

EU Landen:
De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van gewicht en bestemmingsland. 

Overige landen:
De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van gewicht en bestemmingsland. 

© 2010 - 2022 Hairfoil Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel