3 rollen

Procare Balayage film refill (3 rollen)

Vorige Artikel 3 van 6 Volgende
€ 25,00 (exclusief btw)

Procare Balayage film
De Procare Balayage film voor de kappersbranche is hѐt alternatief voor de voorgesneden transparante strips die veelal te smal, te lang of te kort zijn en niet te vergelijken met de plakkende folie die voor etenswaren gebruikt wordt.
Balayage film is specifiek voor de professionele kapper/kapster ontwikkeld, is stevig en plakt niet van zichzelf. Hierdoor is het een ideaal product om efficiënt en creatief uiteenlopende kleurtechnieken mee uit te voeren.

De praktijk
Door de breedte, de stevigheid en flexibele lengte van de Balayage film, is het werken ermee zeer prettig en veelzijdig in te zetten.
De innovatieve film van Procare kan flexibel gevouwen en ge-wrapped worden, geeft elke kapper/kapster de creatieve vrijheid om specifieke delen van het haar af te schermen of juist te kleuren, maar zonder dat de gebruikte films aan elkaar gaan plakken. Het gebruik van een (kleur) product zorgt ervoor dat de film stevig in het haar blijft zitten en is zodoende makkelijk in gebruik en eenvoudig te verwijderen, met of zonder toevoeging van water.

Specificaties:

Verpakkingseenheid: 3 rollen

Breedte: 30 cm breed

Lengte: 90 meter lang per rol

Dikte: 20 micron/ mu 

Let op: de bijbehorende Balayage 300 dispenser is afzonderlijk te bestellen

© 2010 - 2022 Hairfoil Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel