24*7 voordelig werken

Hoeveel voordeliger is het werken met de Procare 24*7 dispenser?

Een simpele vergelijking leert ons dat het werken met de Procare volautomatische 24*7 folie dispenser en bijbehorende folierollen vrijwel altijd voordeliger is!

10 hele foliebehandelingen per week in de salon, bespaart jaarlijks ca. 87 uur aan handmatig scheuren!  In diezelfde tijd kan men ook extra behandelingen uitvoeren en hiermee extra omzet creëren. Kortom de 24*7 dispenser verdient zichzelf terug. 

Procare 247 volautomatische haarfolie dispenser

Begrijpelijk dat er ook wordt gekeken naar de prijs van de folierollen van andere leveranciers. Belangrijk te weten is dat wij professionele folierollen leveren voor de kappersbranche, die geschikt zijn voor het gebruik in combinatie met chemicaliën en waarvan de kleur van de folie bestand is tegen een oxidatieproces met of zonder extra toegevoegde warmte. We laten hierbij de folierollen die geschikt zijn voor etenswaren en verkrijgbaar zijn bij o.a. de supermarkt bewust buiten beschouwing.

De prijs van professionele folierollen is van 4 factoren afhankelijk:

  • lengte
  • breedte
  • kleur 
  • dikte (uitgedrukt in micron/mu/μ)

Uniek aan de folierollen die wij leveren voor de 24*7 dispenser is dat deze 450 meter lang zijn en een dikte hebben 18 micron/mu.

Overige folieleveranciers

De meest gangbare lengtes in Nederland zijn 50, 100 of 250 meter op een rol. Hairfoil Nederland levert buiten de 100 en 250 meter, als enige ook 450 meter lengte per rol.

De breedte die voornamelijk gebruikt wordt in Nederland is 12 cm breed, al wordt er ook door sommigen salons gewerkt 10 cm breed. Beiden kunnen wij leveren.

De dikte van een folierol wordt uitgedrukt in mu, micron of μ en is bepalend voor de stevigheid, maar ook de prijs van de folie. (1 micron= 0.001 mm). Hoe dikker de folie, des te hoger de prijs. De aangeboden folierollen van veel andere leveranciers hebben een dikte van tussen de 12 en 14 mu/micron, met enkele uitzonderingen van van 20 en 24 mu/micron.

De wensen qua dikte en de redenen waarom er voor een andere dikte wordt gekozen verschillen per kapper/kapster en kapsalon.
Hairfoil Nederland levert voor de Procare 24*7 dispenser de Procare Premium (18 micron) folierol,  verkrijgbaar is in 2 varianten; 10 of 12 cm breed.

Stap 1: Hoeveel hele folie behandelingen worden er per week in de salon uitgevoerd?

Per hele foliebehandeling wordt er gemiddeld 10 minuten handmatig scheuren bespaard. 5 hele foliebehandelingen per week in de salon, bespaart jaarlijks 43 uur aan handmatig scheuren!  Deze kostbare tijd kan ingezet worden voor extra behandelingen/ extra omzet in de salon. Dus ook als hier momenteel een stagiaire/ leerling voor ingezet wordt. Deze zou ook getraind kunnen worden om salonbehandelingen te kunnen uitvoeren.

Per salon is het uiteraard verschillend hoeveel extra omzet er gemaakt kan worden in die tijd. Wenst u een op maat gemaakte berekening? Vul dan de hairfoil-calculator in via de website.

Stap 2: Wat wordt er momenteel betaald voor de folierollen?

Pak de huidige folieverpakking en factuur erbij. Als vergelijking hebben wij de folierollen van 500 meter, bestemd voor de 24*7 dispenser omgerekend naar de meest gangbare rol-lengtes in Nederland in vergelijking met de voordeligste prijsoptie voor Procare 24*7 folierollen.

Let op: Hierbij hebben wij de dikte/stevigheid van de overige folieleveranciers buiten beschouwing gelaten, omdat deze mede de prijs bepaalt.

Kenmerken

24*7 Procare Premium

24*7 Procare Premium

Breedte in cm

12

10

Dikte in micron/mu/μ

18

18

Lengte in meters

450

450

Prijs per rol 450 meter (*)

v.a. € 42,50

v.a. € 38,50

Prijs omgerekend naar
50 meter

€ 4,72

€ 4,28

Prijs omgerekend naar
100 meter

€ 9,44

€ 8,56

Prijs omgerekend naar
250 meter

€ 23,60

€ 21,40

 (*) o.b.v. voordeligste prijs, prijzen 2022 ex.btw

Daarnaast zijn er nog de voordelen van:

  • minder verspilling van te korte of te lange folies (10%)
  • altijd super strakke folies met of zonder (dubbele) omvouw
  • minder kans op rsi klachten, vermindering risico ziekteverzuim
  • draagt bij aan de professionele kleurbeleving van de consument

Wenst u een op maat gemaakte berekening? Vul dan de hairfoil-calculator in.

Wenst u een kostenloze proefplaatsing? Vraag deze hier aan.

© 2010 - 2024 Hairfoil Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel